Kidsville

Met je kinderen naar Tuckerville? Dat kan, want Tuckerville is een festival voor de hele familie! We willen graag dat iedereen zich bij ons thuis voelt en dat geldt natuurlijk ook voor onze jongere bezoekers. Zo kunnen de jongste Tuckervillers in Kidsville genieten van allerlei activiteiten. Afgelopen editie was er kindertheater en talloze activiteiten zoals een workshop mini linedancing, een vossenjacht en kon er geluisterd worden naar spannende verhalen. Yihaa! Ook dit jaar is er geen enkele reden om een oppas te zoeken; voor kinderen is er op Tuckerville net zo veel te beleven als voor volwassenen.

Jeugdtheatergezelschap Meneer Monster speelt Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft, een hilarische slapstickvoorstelling voor 2 jaar en ouder naar het bekende boek van Werner Holzwarth en Wolf Elbruch. Meneer Monster, dat internationale jeugd-bestsellers op het podium tot leven wekt, is genomineerd voor de Zapp Theaterprijs 2018.

Pieter Tiddens en Marlies Helder brengen de voorstelling De Snakkar naar Tuckerville. Het stuk gaat over Peer en Marie, die hun snackbar verruild hebben voor een Snakkar. Samen met hun zoon Bertus rijden ze daarmee door het land. Bertus is al 40 jaar en Peer en Marie vinden het tijd dat hij op eigen benen gaat staan. Maar gaat dat wel lukken, voor een jongen met zoveel minderwaardigheidscomplexen?

Naast deze twee kindervooorstellingen zijn ook De Jongens van het Feest weer van de partij met onder meer een Mini Tractor Race en een Vossenjacht. Ook kunnen kinderen met allerlei materialen hun eigen waterbanen bouwen op Tuckerville! Door buizen, bekers, slangen of trechters aan de goten te verbinden, wordt de loop van het water bepaald. Banen komen samen, worden weer gesplitst, zigzaggen en zijn eigenlijk nooit af. Voor kinderen van 8 t/m 15 jaar hebben we een beperkt aantal Kindertickets (zie menu boven onder ‘TICKETS’). Kids tot 8 jaar mogen gratis naar binnen.