Gaat Tuckerville dit jaar door?

Velen van jullie vragen zich momenteel af of Tuckerville nog wel door kan gaan in september in verband met de uitbraak van het coronavirus. Dat begrijpen wij natuurlijk. De Nederlandse overheid heeft haar verbod op evenementen verlengd tot 1 september. Dat komt dicht in de buurt van de datum waarop Tuckerville plaatsvindt.
 
We zouden jullie erg graag nu al duidelijkheid geven, maar op dit moment is het onduidelijk óf en zo ja, hoe lang bepaalde maatregelen verder worden verlengd door de overheid en of dit van invloed gaat zijn op het doorgaan van Tuckerville op 12 september. Vooralsnog is dat niet het geval, en gaan we achter de schermen door met de voorbereidingen, maar we wachten de verdere ontwikkelingen uiteraard wel nauwlettend af. We zullen altijd jouw gezondheid en die van de artiesten/crew voorop stellen en laten ons hierbij leiden door de adviezen en maatregelen die door de overheid worden afgegeven.
 
Net als jullie weten wij niet wat er de komende tijd gaat gebeuren, hoe het virus zich ontwikkelt, of er nieuwe maatregelen komen en hoe deze de komende editie van ons festival mogelijk beïnvloeden. De situatie verandert nu eenmaal van dag tot dag en we hebben hier nauw overleg over met de autoriteiten. Als er nieuwe ontwikkelingen bij ons bekend zijn die het doorgaan van Tuckerville beïnvloeden, dan zullen we jullie zo snel als mogelijk informeren. Tot die tijd, let een beetje op elkaar, luister naar mooie muziek (bijvoorbeeld uit onze spotify playlist) en hopelijk zien we elkaar snel weer in goede gezondheid!
 
Liefs,
Team Tuckerville