Hoe kan ik betalen op Tuckerville?

Tuckerville wil het Rutbeek graag zo prachtig groen houden als het is. Daarom introduceren we een paar kleine wijzigingen, waarmee Tuckerville nog schoner en duurzamer wordt. Én makkelijker: op de komende editie wordt Tuckerville pin only en betaal je bij alle barren, foodtrucks en de merchandise gewoon met je eigen betaalpas. De voordelen van pin only? Je hoeft niet meer in de rij te staan om consumptiemunten te scoren en je vindt nooit meer ongebruikte munten in je broekzak aan het eind van het festival. Ook scheelt het vele kilo’s aan plastic munten, en dit is beter voor het milieu.

Mocht je geen pinpas hebben of wil je liever je cash geld opmaken? We nemen geen cashgeld aan bij de barren en foodtrucks, maar bij de centrale kassa op het festivalterrein kun je voor €2 een tijdelijke Tuckerville tegoedpas kopen. Je kunt hier saldo opzetten, zowel vanaf je bankrekening of met contant geld. Deze pas kun je natuurlijk ook met je hele vriendengroep gebruiken en als gezamenlijke pot inzetten. Het restant saldo kun je direct na afloop van het festival automatisch terug op je bankrekening laten storten, lees hier hoe dit moet.

Naast betalen met je bankpas kun je ook betalen met je smartphone op Tuckerville, via de speciale Payconiq betaal-app. Heb je nog geen Payconiq op je telefoon? Payconiq is voor iedereen gratis te downloaden in de App Store (iPhone) of Google Play (Android). Zorg ervoor dat je Payconiq vóór het festival op je telefoon downloadt, zo ontvang je op Tuckerville 20 procent korting op je drankjes bij alle reguliere barren (niet de Wijnbar) tussen 12:00 uur en 18:00 uur.