Tuckerville 2021 gaat niet door

We hebben helaas niet zo leuk nieuws voor jullie: Tuckerville 2021 gaat helaas niet door. Klik op de button hieronder voor ons volledige statement

Lees statement

Hoe kan ik betalen op Tuckerville?

Tuckerville wil Het Rutbeek graag zo prachtig groen houden als het is. Daarom werken we ook komende editie weer met pin only en betaal je bij alle barren, foodtrucks en de merchandise gewoon met je eigen betaalpas. De voordelen van pin only? Je hoeft niet meer in de rij te staan om consumptiemunten te scoren en je vindt nooit meer ongebruikte munten in je broekzak aan het eind van het festival. Ook scheelt het vele kilo’s aan plastic munten, en dit is beter voor het milieu.

Mocht je geen pinpas hebben of wil je liever je cash geld opmaken? We nemen geen cashgeld aan bij de barren en foodtrucks, maar bij de centrale kassa op het festivalterrein kun je voor een klein bedrag een tijdelijke Tuckerville tegoedpas kopen. Je kunt hier saldo opzetten, zowel vanaf je bankrekening of met contant geld. Deze pas kun je natuurlijk ook met je hele vriendengroep gebruiken en als gezamenlijke pot inzetten. Het restant saldo kun je direct na afloop van het festival automatisch terug op je bankrekening laten storten, lees hier hoe dit moet.