Tuckerville 2021 gaat niet door

We hebben helaas niet zo leuk nieuws voor jullie: Tuckerville 2021 gaat helaas niet door. Klik op de button hieronder voor ons volledige statement

Lees statement

Wat doen jullie om het gebruik van single-use plastic te reduceren?

Op Tuckerville willen we zo bewust mogelijk omgaan met plastic. Dit doen we door gebruik van single-use plastics zo veel mogelijk te reduceren en alternatieven aan te dragen. Alle biertjes en frisdranken worden geschonken in harde bekers die je weer kan inleveren als je het volgende rondje haalt. Dit scheelt tienduizenden plastic wegwerpbekers per editie. Het overige afval bieden we gescheiden aan bij de afvalverwerker zodat dit zoveel mogelijk gerecycled kan worden.

De publieks- en backstage cateraars op het festival gebruiken geen plastic disposables meer. In plaats van single-use plastics werken we met alternatieven als karton en echt servies. We willen stimuleren dat zowel de crew als het publiek op onze evenementen minder plastic, zoals wegwerpflesjes, gebruikt. Een van de maatregelen is het aansluiten van extra drinkwaterpunten, zodat bezoekers en crew hun eigen hervulbare fles kunnen meenemen en hervullen.