Tuckerville 2021 gaat niet door

We hebben helaas niet zo leuk nieuws voor jullie: Tuckerville 2021 gaat helaas niet door. Klik op de button hieronder voor ons volledige statement

Lees statement

Zijn er voorzieningen voor bezoekers met een beperking aanwezig op Tuckerville?

Natuurlijk zijn bezoekers met een beperking van harte welkom op Tuckerville. Zit je in een rolstoel of ben je slecht ter been en kom je met de auto? Geef dit aan bij onze verkeersbegeleiders op de parkeerterreinen. Er zijn een aantal parkeerplaatsen nabij de ingang gereserveerd voor bestuurders die beschikken over een gehandicaptenparkeerkaart.

Tuckerville wordt georganiseerd in de natuurrijke omgeving van Het Rutbeek, met veelal gras als ondergrond. Dat zorgt voor een prachtig groen decor, maar daardoor kunnen we niet garanderen dat elk stukje van het grasgroene terrein eenvoudig bereikt kan worden door bezoekers in een rolstoel. Bij het hoofdpodium en The Creek zijn rolstoeldecks ingericht met goed zicht op het podium. Daarnaast zorgen we voor ruim voldoende zitgelegenheid waar even uitgerust en gerelaxed kan worden. We zorgen tevens voor een geschikte toiletvoorziening voor bezoekers met een beperking.