Kidsville

Met je kinderen naar Tuckerville? Dat kan, want Tuckerville is een festival voor de hele familie! We willen graag dat iedereen zich bij ons thuis voelt en dat geldt natuurlijk ook voor onze jongere bezoekers. Zo kunnen de jongste Tuckervillers in Kidsville genieten van allerlei activiteiten.

Dit jaar zijn er weer super leuke theatervoorstellingen op kidsville! Zo zie je dit jaar ‘de Gruffalo’, een voorstelling over een kleine muis in het bos die met zijn zelfverzonnen list uit de handen probeert te blijven van drie dieren die hem willen opeten. De voorstelling ‘de Gruffalo’ is gebaseerd op het gelijknamige kinderboek. Ook zie je in Kidsville ‘MOES’, Een knusse voorstelling speciaal voor de kleintjes waarbij je de gehele groei van levensgrote appels ziet tot het maken van appelmoes! Een voorstelling vol fantasie met grote bewegingen en verassende geluiden. Verder wordt er elk half uur voorgelezen in het voorleeshoekje met allemaal leuke verhaaltjes, zo kunnen ouders en kinderen even helemaal tot rust komen.

Laat je invlechten met een haarveertje en maak je countrylook compleet! Er zijn verschillende kleuren haarveertjes, die je in je haar kan laten invlechten in Kidsville. Zo lopen jij en je kind straks helemaal te shinen op Tuckerville.

Maar er is ook zat ruimte om te spelen; voor zowel grote als kleine cowboys en -girls. Zo wordt er weer geracet op de tractortjes van Van de Riet Speelgoedwinkel, is er een een kleine visafslag gebouwd waar kinderen vissertje kunnen spelen. Of kom met je kleine cowboys en -girls naar Boxwars en bouw van karton cowboyhoeden en Sheriffsterren. Uitgeknutseld? Dan kan je meedoen aan de kartonnen rodeo op Kartonnen paarden en stieren. Yeehaa!


Voor kinderen van 8 t/m 15 jaar hebben we een beperkt aantal Kindertickets voor slechts €15,- (exclusief €2,50 servicekosten). Kids tot 8 jaar mogen gratis naar binnen.