Tuckerville verplaatsing FAQ

Ik heb een ticket voor Tuckerville 2020, blijft deze gewoon geldig voor Tuckerville 2021?
Jouw ticket blijft gewoon geldig voor Tuckerville 2021, dat plaatsvindt op 11 september 2021. Hiervoor hoef je niets te doen: je komt gewoon binnen met de barcode die staat op je ticket uit 2020. Dit geldt voor elke type ticket – toegang, parkeren en vervoer.

Ik heb een VIP-ticket voor Tuckerville 2020, blijft deze gewoon geldig voor Tuckerville 2021?
Jouw VIP-ticket blijft gewoon geldig voor Tuckerville 2021, dat plaatsvindt op 11 september 2021. Hiervoor hoef je niets te doen: je komt gewoon binnen met de barcode die staat op je ticket uit 2020. Dit geldt voor elke type ticket – toegang, parkeren en vervoer.

Wat wordt de line-up van Tuckerville 2021?
We kunnen je melden dat bijna alle artiesten van Tuckerville 2020 ook op de uitgestelde editie in 2021 zullen optreden. Onder andere Guus Meeuwis, Krezip, Danny Vera en festivaldirectrice Ilse DeLange staan op het muzikale programma van Tuckerville 2021, klik hier om de bevestigde line-up tot nu toe te zien. Alleen Ida Mae hebben nog niet kunnen herbevestigen, maar we werken hier achter de schermen hard aan en hebben goede hoop. Bovendien hebben we met Blackbird, Logan Ledger, Judy Blank, Lovers & Lions, Whitney Rose en Kitty, Daisy & Lewis nog een flink aantal gloednieuwe namen kunnen toevoegen aan het toch al volle programma. Redenen genoeg om je ticket te houden en in 2021 alsnog naar Tuckerville te komen!

Ik kan niet naar Tuckerville in 2021, wat nu?
Ben je niet in de gelegenheid om volgend jaar alsnog te komen? Alle huidige kaarthouders hebben een mail ontvangen van onze officiële ticketpartner Eventim met daarin de informatie omtrent je tickets en wat je moet doen als je niet kunt in 2021. Het aanvragen van de restitutie is inmiddels verlopen. Mocht je alsnog niet kunnen, dan raden we je aan je ticket te verkopen via FanSale, het officiële doorverkoopplatform van Eventim.

Ik kan niet naar Tuckerville in 2021 en ben in het bezit van een VIP-ticket, wat nu?
Ben je niet in de gelegenheid om volgend jaar alsnog te komen? Alle huidige VIP-tickethouders hebben een mail ontvangen van onze officiële ticketpartner Eventim met daarin de informatie omtrent je tickets en wat je moet doen als je niet kunt in 2021. Het aanvragen van de restitutie is inmiddels verlopen. Mocht je alsnog niet kunnen, dan raden we je aan je ticket te verkopen via FanSale, het officiële doorverkoopplatform van Eventim. Heb je een VIP-ticket dat onderdeel uitmaakt van een zakelijk arrangement, dan ontvang je een mail van de afdeling Brand Relations & Sponsoring. Bij overige VIP-vragen, dan kun je altijd contact opnemen met hen via vip@tuckerville.nl.

Ik twijfel of ik kom naar Tuckerville 2021…
We hopen dat we jullie allen alsnog mogen verwelkomen op Tuckerville 2021. Achter de schermen zullen we er alles aan doen om het een nóg groter feest te maken. Jij kunt op jouw manier Tuckerville steunen door je ticket te bewaren voor de editie van volgend jaar. De coronacrisis is een ongekende situatie die een enorme financiële impact heeft op de gehele culturele sector. Met het behouden van je ticket draag jij bij aan de toekomst van Tuckerville, zodat jullie met z’n allen op 11 september 2021 alsnog een prachtig festival kunnen beleven.

Ik heb een regulier ticket, maar wil deze upgraden naar een VIP-ticket voor Tuckerville 2021. Hoe doe ik dat?
Met een VIP-ticket krijg jij dé speciale Tuckerville-VIP-behandeling! Op deze pagina vind je wat er allemaal bij een VIP-behandeling komt kijken. Stuur een mailtje naar info@tuckerville.nl en onze collega’s van de klantenservice zullen je helpen om je ticket te upgraden naar een VIP-ticket.

Ik heb een kinderticket gekocht, maar mijn kind is ten tijde van Tuckerville 2021 te oud daarvoor geworden. Kan mijn kind dan nog gewoon naar binnen met een kinderticket?
Als je een kinderticket hebt aangeschaft en jouw zoon/dochter is 16 jaar oud ten tijde van Tuckerville 2021, dan mag hij/zij gewoon naar binnen op vertoon van een geldig ID-bewijs en een geldig kinderticket voor de 2020-editie.

Mijn kind is onder de 8 jaar en zou dus gratis naar binnen mogen dit jaar. Volgend jaar hij/zij te oud om gratis naar binnen te mogen, wat nu?
Bij uitzondering mogen tijdens de editie van Tuckerville in 2021 kinderen onder de 9 jaar gratis naar binnen. Probleem opgelost dus!

Ik heb een ticket gekocht via een ander platform dan Eventim of fanSALE. Is mijn ticket geldig voor Tuckerville 2021?
Helaas, alleen de tickets die zijn verkocht via onze officiële ticketpartners  (Eventim, fanSALE en Festicket) en via onze website blijven geldig voor Tuckerville 2021. In principe blijven tickets die tweedehands via TicketSwap zijn aangeschaft geldig voor 2021, maar de geldigheid van deze tickets kunnen wij nooit met zekerheid garanderen. Het enige doorverkoopplatform waarbij we wel 100% zekerheid kunnen garanderen, is fanSALE.

Ik heb een hotel/vlucht/reis geboekt om naar Tuckerville te komen, worden deze kosten ook vergoed?
Zoals je kunt lezen in onze Algemene Voorwaarden, kunnen wij als organisatie deze kosten (die vallen onder gevolgschade) niet voor je vergoeden. We raden je aan om je reis/verblijf om te boeken via je vliegmaatschappij/hotelketen of een claim in te dienen bij je reisverzekering.

Ik heb een pendelbusticket gekocht van station Enschede naar Tuckerville, blijft deze ook geldig?
Gekochte tickets voor de pendelbus (Party Reizen) blijven ook geldig voor de verplaatste editie in 2021. Wil je dat niet, dan kun je dit ticket omzetten in een voucher van Party Reizen, of je geld terugvragen. Mocht je vragen hebben over je gekochte pendelbustickets, neem dan contact op met hun klantenservice: https://www.partyreizen.com/contact/.

Ik heb een busreis geboekt via Festival Transfer naar Tuckerville. Blijft deze geldig?
Gekochte tickets voor georganiseerde busreizen via Festival Transfer blijven ook geldig voor de verplaatste editie in 2021. Wil je dat niet, dan kun je dit ticket omzetten in een voucher van Festival Transfer, of je geld terugvragen. Mocht je vragen hebben over je gekochte busticket, neem dan contact op met hun klantenservice: https://www.festivaltransfer.nl/contact.