Tuckerville 2021 gaat niet door

We hebben helaas niet zo leuk nieuws voor jullie: Tuckerville 2021 gaat helaas niet door. Klik op de button hieronder voor ons volledige statement

Lees statement

Vrijwilligersvoorwaarden Tuckerville 2021

Niet het gezelligste rijtje informatie, maar absoluut niet onbelangrijk: de vrijwilligersvoorwaarden. Er gelden op Tuckerville, naast de algemeen maatschappelijk geaccepteerde gedragsregels, een aantal belangrijke regels waarvan het belangrijk is dat deze tijdens het festival worden nageleefd.

Wanneer je onderdeel bent van het vrijwilligersteam:

Contact, diensten en beschikbaarheid

– Kan Tuckerville je contacten via mail, telefoon en WhatsApp;
– Ben je de hele festivaldag beschikbaar (dit voor het geval er bij hoge nood een dienst gewijzigd moet worden);
– Werk je minimaal één dienst van 5 uur;
– Ben je 45 minuten voor aanvang van je dienst aanwezig bij het vrijwilligershonk.

Afzeggen

– Als je je dienst geaccepteerd hebt, is het alleen mogelijk deze af te zeggen als je echt echt echt echt niet kunt. Dit kan tot maximaal 7 dagen voorafgaand het festival;
– In het geval van ziekte, noodgevallen of andere overmachtssituaties in de 7 dagen voorafgaand Tuckerville, meld je dit direct per telefoon bij de vrijwilligerscoördinatie;
– Wanneer je niet op komt dagen, te laat afzegt of andere huisregels van Tuckerville schendt, heeft het festival het recht jou op de zwarte lijst te zetten en eventueel je polsbandje in te nemen.

Kleding

– Draag je tijdens je dienst het crewshirt;
– Wanneer je niet werkt, draag je je crewshirt niet.

Drugs, alcohol en geweld

– Is het ten strengste verboden om drugs of alcohol te gebruiken voorafgaand je dienst én uiteraard tijdens je dienst.

Eigen risico

– Neem je geen waardevolle spullen mee, behalve dan je telefoon en portemonnee. Mocht er iets met je spullen gebeuren, dan ben je daar zelf voor verantwoordelijk. Schade van verlies of vermissing van je spullen, kun je niet verhalen op Tuckerville.
– Ben je als vrijwilliger door Tuckerville verzekerd door middel van een collectieve ongevallenverzekering. Deze verzekering dekt persoonlijke letsel, maar geen persoonlijke bezittingen.

Artiesten en pers

– Kom je wellicht in de buurt van artiesten. Respecteer hun persoonlijke ruimte en privacy. Het is ten strengste verboden om van hen foto’s te maken, handtekeningen te vragen of op welke manier dan ook contact met ze te leggen.
– Communiceer je niet met iemand van de pers zonder toestemming van de organisatie.

Geweldige dag

– Beloof je er een geweldige dag van te maken voor jezelf en al je medevrijwilligers!